top of page

CS EXECUTIVE TEST SERIES JUNE 2022

CS Aspirant Test Series

CS EXECUTIVE JUNE 2022


Subject Wise – JIGL, SBEC, CLAW, TAX LAW, EBCL, SLAW, CMA & FSM


Free Mentorship Program (Exclusive for June2022)


Key Features of this Test Series

  • Copy Checking within 2 Days

  • Performance Evaluation

  • 4 Unit + 10 Full Test (Subject Wise)

  • Chapter Wise Test

  • Based on ICSI Examination Pattern

  • Providing Answer Sheet

  • Schedule + Unscheduled


Shedule - Click Here


Group 1st - 55 Tests

Group 2nd – 55 Tests

Total – 110 Tests (Both Groups)


Price

Subject Wise = Rs.300/-

Group Wise = Rs.1000/-

Both Groups = Rs.1900/-








SHEDULED

For More Information – cs.aspirant.edu@gmail.com


F&Q

1. Will copies be check?

Answer: Yes, your copies will be checked, and also we will provide you with the correct answer sheet the next day of your test, so that you can compare your answer by it.

2. How will our doubts be cleared?

Answer: you will be added in WhatsApp/Telegram private group (not containing more than 20 students) Group contains some professional students who will help you in doubt clearing and also provide guidance to you.

3. Can we give one test more than once?

Answer: no, you can give one test only for once.

4.How the test will be conduct?

Answer: you will get the test link on the schedule day and time on our website.

5. How the answers will be submitted?

Answer: You can submit answers by uploading the pictures of your answer on our site.

6. How many chapters are covered in test series and how long will it take to complete entire syllabus?

Answer: All chapters will be covered in test series. Your test series will be completed by the end of April.

7. How many questions are there in each test?

Answer: there will be approx. 10-40 questions in each test. Depend on Chapter.

8. Can we give previous test that was missed?

Answer: Yes you can.

9. How we give test on website & Private Telegram Group ?

Answer:

STEP 1: Get Your Question PDF from our Sent Email

STEP 2: Write your answer in your note book or any paper.

STEP 3: Submit/Upload your Answer on Google Form

(Google Form link will get in PDF )

STEP 4: Checked Copies Provide on your email and also provide answer sheet.

STEP 5: Face any Problem email us cs.aspirant.edu@gmail.com




Recent Posts

See All

Night Study Time Table | CS EXECUTIVE

Night Study Time Table | CS Aspirant Group 1st OR Group 2nd Stage 1st 10 PM - 12 AM (Subject 1) 12 AM - 12.15 AM (Break ) 12.15 - 1.45 AM (Subject 2) 1.45 - 2.00 AM (Break) Stage 2nd (if you want to d

Kommentare


bottom of page